Mondly by Pearson Donează Ecograf Ultramodern Spitalului de Copii Brașov

Medicii au efectuat peste 4700 de ecografii cu noul aparat.

Mondly by Pearson Donează Ecograf Ultramodern Spitalului de Copii Brașov

La Mondly by Pearson, credem cu tărie că investiția în educație este cheia unei transformări pozitive și durabile în societatea românească și nu numai. Viziunea noastră integrată pune educația și comunitatea la baza tuturor eforturilor noastre. În spatele succesului nostru se află un angajament profund față de locul în care brandul Mondly s-a dezvoltat și a cunoscut succesul internațional. De aceea, ne-am făcut o misiune din a oferi ceva înapoi Brașovului. 

Știind că o comunitate puternică începe cu sănătatea și bunăstarea copiilor săi, ne-am îndreptat atenția către Spitalul de Copii Brașov care avea mare nevoie de un aparat ecograf nou.

Din inimă pentru Spitalul de Copii

În decembrie 2022, Alexandru și Tudor Iliescu, co-fondatorii Mondly by Pearson, au donat Spitalului de Copii Brașov un ecograf ultramodern Arietta 750. 

Cu ajutorul noului aparat, medicii au fost capabili să realizeze nu mai puțin de 4700 de ecografii până la finalul lunii august 2023. Acest echipament modern nu numai că a îmbunătățit calitatea diagnosticului, dar a și accelerat procesul, permițând doctorilor să ofere tratamente mai eficiente și mai rapide copiilor aflați în îngrijirea spitalului.

„Credem cu tărie că investiția în educație este esențială pentru progresul societății. Dar înainte ca acești copii să poată beneficia de o educație de calitate, trebuie să le asigurăm condiții optime de sănătate. Această donație reflectă angajamentul nostru profund față de viitorul și binele comunității Brașov,” a spus Alexandru Iliescu, co-fondator Mondly și vicepreședinte Pearson.

Investițiile în educația brașoveană

În ultimii ani, Mondly by Pearson a contribuit activ la dezvoltarea comunității brașovene investind în educație. Echipa noastră a creat 6 laboratoare ca în Silicon Valley la două facultăți și patru licee din județul Brașov pentru a oferi tinerilor brașoveni șansa de a face performanță la cel mai înalt nivel. Cu ajutorul celor 70 de computere Apple de ultimă generație, Mondly by Pearson a pus bazele unui spațiu unic în care pot prinde formă ambiția și ideile îndrăznețe pe care tinerii de aici le au.

laborator mondly

Dar angajamentul nostru față de comunitatea brașoveană nu se oprește aici. Echipa Mondly by Pearson a extins constant sprijinul său, abordând o serie de cauze diverse și valoroase. De exemplu, am fost mândri să susținem Clubul ArtByte, un hub pentru tineri care își doresc să deschidă noi orizonturi în domeniul realității virtuale și augmentate. De asemenea, am sponsorizat mai multe echipe de elevi de la Colegiul Național „Andrei Șaguna” pentru a participa la o serie de evenimente internaționale prestigioase precum Conferința Internațională de Dezvoltare Spațială 2023 (ISDC) din Dallas, conferința NASA și conferința SpaceOPS. Acestea au reprezentat o oportunitate incredibilă pentru ca ei să își extindă orizonturile și să reprezinte România pe plan internațional. 

mondly sponsorizeaza artbyte

Nu în ultimul rând, am fost alături și de Asociația Club Sportiv Praga Racing, KOALA International Competition și Caravana cu Medici. Toate aceste inițiative evidențiază angajamentul nostru profund față de formarea, susținerea și inspirarea generației viitoare de lideri și inovatori din Brașov și nu numai.


Despre Mondly

Mondly este o platformă online de învățare a limbilor străine, care ajută peste 100 de milioane de cursanți din 190 de țări să învețe 41 de limbi. Lansată în 2014, a devenit rapid un nume cunoscut în spațiul mobil, ajungând pe locul #1 în Educație în majoritatea țărilor europene, LATAM și Asia. Mondly este, de asemenea, un pionier în educația VR, cea mai recentă lansare pe Meta Quest fiind în top 10 aplicații VR la nivel mondial.

În mai 2022, Mondly a devenit parte din Pearson, lider în educație la nivel global, și își continuă misiunea de a face învățarea limbilor străine distractivă, ușoară și accesibilă tuturor.

Anonim's Gravatar

Diana Lăpușneanu - Linguist at Mondly Blog

Diana este lingvist la Mondly by Pearson. Învățarea limbii engleze încă din copilărie i-a alimentat pasiunea pentru limbile străine, ceea ce a determinat-o să le studieze ca hobby, alături de eforturile academice. Cu o diplomă de master în publicitate și o fascinație pentru istoria lingvisticii, ea aduce o perspectivă unică rolului său, făcând învățarea limbilor distractivă pentru cititorii din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Related articles